Ikkunamarkiisi

Ikkunamarkiisit suojaavat asuntoa haitalliselta auringon säteilyltä pitäen asunnon viileämpänä poistaen ilmastoinnin tarpeen tai ainakin vähentäen sitä. Ulkopuolisella auringonsuojalla vähennetään asunnon viilentämistarvetta jopa 75%. Lisäksi ikkunamarkiisi antaa kodillesi kivan ilmeen samalla suojaten ikkunat myös sateelta.

Ikkunamarkiiseja on saatavana joko avorullaisina tai koteloituina. Käyttömekanismit ovat nauha-, veivi- tai moottorikäyttö. Moottorikäyttöiseen ikkunamarkiisiin voidaan liittää myös aurinkoautomatiikka, jolloin auringon noustessa markiisit laskeutuvat automaattisesti ja auringon laskiessa automatiikka nostaa markiisit ylös.

Kangasvaihtoehtoja on valittavanasi useita satoja. Kankaat ovat hyvin värinsä pitäviä, likaa ja vettä hylkiviä, home ja uv-suojattuja akryylikankaita. Kaikki ikkunamarkiisi mallimme on suunniteltu kestämään pohjolan kovia olosuhteita ja niistä on hyötyä ja iloa vuosiksi eteenpäin.

Ikkunamarkiisit valmistetaan aina mittatilaustyönä, jolloin toimitusaika tilauksesta on viikko-pari. Alustavan tarjouksen markiiseista saatte hintatiedustelusivujen kautta, sähköpostitse tai soittamalla.

Ikkunamarkiiseille myönnetään 5 vuoden täystakuu.

Tulemme mielellämme maksuttomalle mittakäynnille, jolloin voimme yhdessä käydä projektianne läpi ja saatte kohteeseen parhaiten sopivat tuotteet. Mittakäynti ei velvoita ostamaan tuotteita. Voitte myös kutsua meidät kotiinne tuote-esittelylle. Mukana asennusautossamme on sälekaihtimien värimallit, rullaverhojen kangasmallit, markiisikankaiden mallikansio sekä parvekekaihdinmallit.

Kiinnostuitko jostakin tuotteesta?
Pyydä tarjous tai laita vapaa viesti

0207 120 750 (myös iltaisin ja viikonloppuisin)

Yhteydenottopyyntö

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.