Julkisivukaihtimet

Julkisivukaihtimilla tarkoitetaan ulkopuolella ikkunan eteen laskettavaa rullaverhoa. Kaihtimissa on alalista joka on reunoistaan sidottu vaijerein tai sivukanaalein jolloin se ei pääse tuulessa heilumaan. Kangas julkisivukaihtimiin valitaan yleensä siten, että se suojaa hyvin auringon haitalliselta säteilyltä estämättä kuitenkaan näkyvyyttä ulos.

Käyttömekanismina julkisivukaihtimissa on joko nauha-, veivi- tai moottorikäyttö. Moottorikäyttöiseen voidaan tarvittessa lisätä aurinkoautomatiikka, jolloin moottori laskee kaihtimen automaattisesti auringon valon lisääntyessä. Meillä on myös sähköasennusvaltuudet, joten moottorikäyttöisen mahdolliset sähkötyöt hoituvat kauttamme.

Kaihtimet valmistetaan aina mittatilaustyönä, jolloin toimitusaika tilauksesta on viikko-pari. Alustavan tarjouksen kaihtimista saatte hintatiedustelusivujen kautta, sähköpostitse tai soittamalla.

Julkisivukaihtimille myönnetään viiden (5) vuoden täystakuu joka koskee myös asennustamme.

Tulemme mielellämme maksuttomalle mittakäynnille, jolloin voimme yhdessä käydä projektianne läpi ja saatte kohteeseen parhaiten sopivat tuotteet. Mittakäynti ei velvoita ostamaan tuotteita. Voitte myös kutsua meidät kotiinne tuote-esittelylle. Mukana asennusautossamme on sälekaihtimien värimallit, rullaverhojen kangasmallit, markiisikankaiden mallikansio sekä parvekekaihdinmallit.

Kiinnostuitko jostakin tuotteesta?
Pyydä tarjous tai laita vapaa viesti

0207 120 750 (myös iltaisin ja viikonloppuisin)

Yhteydenottopyyntö

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.