Kattokaihtimet

Lasitetut tai valokatteiset terassit tulevat kesähelteellä usein tuskaisen kuumaksi. Normaalien kaihtimien lisäksi kannattaa terassin kattoon asentaa kaihtimet, jolloin saadaan suurin osa terassille tulevasta auringon lämpöenergiasta katkaistua. Hinnaltaan Sunset kattokaihtimet ovat huomattavasti edullisempia kuin kilpailijoiden mallit.

Kattokaihtimilla saadaan helposti pimennettyä myös kokoustila. Kattokaihtimet toimitetaan yleensä moottoroituna, mutta niitä on saatavilla myös naru- tai veivikäyttöisinä.

Sisätiloihin asennettaviin kattokaihtimiin on valittavissa useita satoja kangasvaihtoehtoja.
Valittavana on tavallisten ja pimentävien rullaverhokankaiden lisäksi myös screen-kankaat, jotka päästävät osan valosta lävitseen katkaisten kuitenkin tehokkaasti auringon lämpösäteilyn.

Tulemme mielellämme maksuttomalle mittakäynnille, jolloin voimme yhdessä käydä projektianne läpi ja saatte kohteeseen parhaiten sopivat tuotteet. Mittakäynti ei velvoita ostamaan tuotteita. Voitte myös kutsua meidät kotiinne tuote-esittelylle. Mukana asennusautossamme on sälekaihtimien värimallit, rullaverhojen kangasmallit, markiisikankaiden mallikansio sekä parvekekaihdinmallit.

Kiinnostuitko jostakin tuotteesta?
Pyydä tarjous tai laita vapaa viesti

0207 120 750 (myös iltaisin ja viikonloppuisin)

Yhteydenottopyyntö

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.