Liikemarkiisit

Liikemarkiisit ja mainosmarkiisit antavat liikkeellesi viimeistellyn ilmeen ja tuovat yrityksesi esiin katukuvassa. Hyvin valituilla väreillä ja teksteillä luot positiivisen kuvan liikkeestäsi.

Mainosmarkiisit suojaavat myös liikettäsi liialliselta auringon paahteelta ja antaa ikkunoille myös hyvän suojan sadetta vastaan. Varustamalla liikemarkiisin valolla se toimii pimeään aikaan valomainoksena antaen yrityksellesi lisää näkyvyyttä.

Kauttamme saatte valoratkaisut ja meillä on myös sähköasennusvaltuudet, joten valojen kytkeminen onnistuu kauttamme.

Korimarkiiseihin on saatavana useita satoja eri kangasvaihtoehtoja. Kankaiksi käyvät joko PVC-muovikankaat tai likaa ja vettä hylkivät, uv- ja homesuojatut akryylikankaat.

Myös niin kori- kuin terassimarkiisienkin uudelleen verhoilu onnistuu, joten mikäli liikeellänne on markiisit joiden kangas on kulunut tai siinä on edellisen firman tietoja, ottakaa yhteyttä niin sovitaan uudesta verhoilusta.

Tulemme mielellämme maksuttomalle mittakäynnille, jolloin voimme yhdessä käydä projektianne läpi ja saatte kohteeseen parhaiten sopivat tuotteet. Mittakäynti ei velvoita ostamaan tuotteita. Voitte myös kutsua meidät kotiinne tuote-esittelylle. Mukana asennusautossamme on sälekaihtimien värimallit, rullaverhojen kangasmallit, markiisikankaiden mallikansio sekä parvekekaihdinmallit.

Kiinnostuitko jostakin tuotteesta?
Pyydä tarjous tai laita vapaa viesti

0207 120 750 (myös iltaisin ja viikonloppuisin)

Yhteydenottopyyntö

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.