Paneelikaihtimet

Sunset paneelikaihtimet sopivat hyvin ikkunoihin, oviaukkoihin ja parvekkeelle sekä tilanjakajiksi.

Sunset paneelikaihtimet valmistetaan tavallisesta rullaverhokankaasta. Nerokkaan kiskojärjestelmän ansiosta kisko voidaan valmistaa 1-5 uraiseksi, mittatilaustyönä, jolloin saatte varmasti kotiinne sopivan järjestelmän. Kiskot ovat tukevat ja paneelit liukuvat niissä herkästi. Mikäli kiskoja ei asenneta verholaudan taakse, asennetaan kiskojen näkösuojaksi tyylikäs kangasverhoiltu etulista.

Paneelin alalaitaan tulee tyylikäs alumiininen alalista joka pitää kankaan ryhdikkäänä.

Varaa ilmainen mittauskäynti Jyväskylän ja Äänekosken keskustan tuntumassa, jotta saatte tilaanne juuri oikean kokoiset paneeliverhot.

Sunset paneeliverhoilla on 5 vuoden takuu!

Paneeliverhot voidaan asentaa seinään, kattoon tai ikkunasyvennykseen. Kangasvaihtoehtoja on noin 300 erilaista sisältäen yksiväriset, kuviolliset, palosuojatut sekä pimentävät, että lämpö- ja häikäisysuojatut. Valikoimassa myös parvekkeille ja terasseille sopivat screen-kankaat.

Paneeliverhot voidaan asentaa perinteisellä vetomekanismillä, tai kiskoihin voidaan rakentaa narukäyttö, jolloin paneelien liikuttelu käy vaivattomasti. Myös moottorikäyttöiset ratkaisut ovat saatavilla.

Kiskojärjestelmämme ansiosta voimme rakentaa paneeliverhot 1-5 kiskosta, jolloin saadaan tilaan, kuin tilaan sopiva ratkaisu. Erikoistilanteissa voimme kasvattaa kiskojen määrää tarpeen mukaan. Paneeliverhojen kiskot saadaan suojattua kankaalla verhoillulla etulevyllä, jolloin lopputuloksesta saadaan erittäin tyylikäs.

Paneeliverhot valmistetaan aina mittatilaustyönä, jolloin toimitusaika tilauksesta on viikko-pari. Alustavan tarjouksen kaihtimista saatte hintatiedustelusivujen kautta, sähköpostitse tai soittamalla.

Tulemme mielellämme maksuttomalle mittakäynnille, jolloin voimme yhdessä käydä projektianne läpi ja saatte kohteeseen parhaiten sopivat tuotteet. Mittakäynti ei velvoita ostamaan tuotteita. Voitte myös kutsua meidät kotiinne tuote-esittelylle. Mukana asennusautossamme on sälekaihtimien värimallit, rullaverhojen kangasmallit, markiisikankaiden mallikansio sekä parvekekaihdinmallit.

Kiinnostuitko jostakin tuotteesta?
Pyydä tarjous tai laita vapaa viesti

0207 120 750 (myös iltaisin ja viikonloppuisin)

Yhteydenottopyyntö

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.