Parveke- ja terassikaihtimet

Sunset parveke- ja terassikaihtimet saat joko rullakaihtimina tai paneelikaihtimina. Ne valmistetaan erittäin laadukkaista komponenteista. Rullaverhokoneiston patentoidun mekanismin jarrujousi on ruostumatonta terästä joten se kestää kesän helteiden lisäksi syysmyrskyt ja paukkupakkasetkin. Käyttöketjuna Sunset parvekeverhoissa käytämme ruostumatonta teräspalloketjua joka ei haprastu auringossa kuten muoviketjut. Koneistot on valmistettu USAssa, joten voimme olla varmoja asiakastyytyväisyydestä kun myymme tuotteitamme.

Koneistokankaan kiinnitys putkelle tapahtuu varmalla uraliitos tekniikalla jolloin vältetään tapahtumasarja joka on monelle parvekeverhon omistajalle tuttu. Aurinko paahtaa täydeltä terältään, heikon koneiston jarrujousi laajenee ja verho alkaa valua alemmas. Lopulta kangas roikkuu paljaalla putkella ja putken pintaan teipatun kankaan kiinnitysteippi sulaa auringon kuumuudessa ja pian kangas lojuukin parvekkeen lattialla. Kestävän koneiston ja ylivertaisen kankaan kiinnitystavan vuoksi tätä tapahtumasarjaa ei tarvitse pelätä Sunset parvekekaihtimien kohdalla.

Tyylikkyyden viimeistelee alumiininen alalista joka on riittävän raskas pitämään kankaan suorassa eikä myöskään sääolosuhteiden muuttuessa vääntyile kuten puusta valmistetuilla alalistoilla on tapana tehdä.

Kankaina käytämme parvekeverhoissa pienireikäistä screen-kangasta. Kangas estää hyvin auringon lämmön tulemisen parvekkeelle, mutta pienen rei’ityksen ansiosta ei peitä näkymää ulos.

Sunset parvekekaihtimet saa myös paneeliverhoina. Valmistamme tuotteet aina mittatilaustyönä, sopiviksi Sinun kotiisi!

Tulemme mielellämme maksuttomalle mittakäynnille, jolloin voimme yhdessä käydä projektianne läpi ja saatte kohteeseen parhaiten sopivat tuotteet. Mittakäynti ei velvoita ostamaan tuotteita. Voitte myös kutsua meidät kotiinne tuote-esittelylle. Mukana asennusautossamme on sälekaihtimien värimallit, rullaverhojen kangasmallit, markiisikankaiden mallikansio sekä parvekekaihdinmallit.

Kiinnostuitko jostakin tuotteesta?
Pyydä tarjous tai laita vapaa viesti

0207 120 750 (myös iltaisin ja viikonloppuisin)

Yhteydenottopyyntö

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.