Puusälekaihtimet

Puusälekaihtimet ovat todellinen sisustuksen helmi. Kauttamme saat taatusti markkinoiden laadukkaimmat puukaihtimet. Kotimaisesta puusta valmistettujen kaihtimien säleet valmistetaan koivusta, männystä, tammesta, pyökistä tai saarnista. Valittavissa on yhteensä 20 eri värisävyä, myös yläkotelo on aitoa, säleen väristä puuta. Kaihtimet saa tarvittaessa myös lämpökäsiteltynä, joka lisää kaihtimen käyttömahdollisuuksia. Mikäli vakiosävyistä ei löydy sisustussuunnitelmaan sopivaa niin kaihdin voidaan värjätä myös värimallin mukaan. Säleleveydeltään puukaihtimet ovat 25, 35 tai 50 mm.

Perinteisiä puukaihtimia ei ole tarkoitettu asennettavaksi ikkunoiden välitilaan, mutta lämpökäsitelty kaihdin voidaan asentaa myös sinne sekä kodin kosteisiin tiloihin kuten kylpyhuoneeseen ja saunaan.

Puusälekaihtimet valmistetaan aina mittatilaustyönä, jolloin toimitusaika tilauksesta on puulajista riippuen 2-6 viikkoa. Alustavan tarjouksen kaihtimista saatte hintatiedustelusivujen kautta, sähköpostitse tai soittamalla.

Takuu puukaihtimilla on 2 vuotta tuotteen ja asennuksen osalta.

Tulemme mielellämme maksuttomalle mittakäynnille, jolloin voimme yhdessä käydä projektianne läpi ja saatte kohteeseen parhaiten sopivat tuotteet. Mittakäynti ei velvoita ostamaan tuotteita. Voitte myös kutsua meidät kotiinne tuote-esittelylle. Mukana asennusautossamme on sälekaihtimien värimallit, rullaverhojen kangasmallit, markiisikankaiden mallikansio sekä parvekekaihdinmallit.

Kiinnostuitko jostakin tuotteesta?
Pyydä tarjous tai laita vapaa viesti

0207 120 750 (myös iltaisin ja viikonloppuisin)

Yhteydenottopyyntö

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.