Pystylamellit

Apollo-pystylamelliverhot sopii niin kotiin, kuin toimistoonkin sekä tietysti parvekkeelle. Ne antavat tyylikkään lopputuloksen suuriin ikkunapintoihin tai toimivat näppärinä tilanjakajina. Apollo-pystylamellikaihdin on tyylikäs anodisoitu alumiini tai polttomaalattu.

Ne voidaan asentaa seinään, kattoon sekä ikkuna- ja oviaukkoon. Niitä saa suorina, vinoina, kaarevina, spiraaleina. Jopa kattoikkunoihin asentaminen on mahdollista Apollo lamellikaihtimilla.

Apollo lamellikaihtimien käyttö tapahtuu joko kuulaketjulla/narulla tai moottorikäyttöisenä. Kangasvaihtoehtoja on pitkästi yli 100 ja lamellikaihtimella saadaan peitettyä suuretkin pinnat, sillä yksittäisen lamellikahtimen suurin leveys on jopa 7 metriä.

Valkea koneiston profiili on linjakas ja suora ketjuvaihde takaa täsmällisen toiminnan. Mekanismi on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista kuten ruostumattomasta teräksestä ja alumiinista. Kuljetinvaunut on valmistettu muottiin valetusta uv-suojatusta muovista ja vaunujen yhdistäjät ovat terästä.

Lamellileveydet ovat 127, 89, 63 ja 50mm ja lamellit saadaan nippuun joko toiseen laitaan, molempiin laitoihin, keskelle tai useampaan nippuun tasaisin välein kiskolle. Lamellit kääntyvät 185 astetta kiskolla jolloin valon ohjaaminen on vaivatonta valon tulokulmasta riippumatta. Kankaita on valittavissa useita satoja mukaanlukien pimentävät ja palosuojatut kankaat.

Pystylamellikaihtimet valmistetaan aina mittatilaustyönä, jolloin toimitusaika tilauksesta on noin kaksi viikkoa. Alustavan tarjouksen pystylamelleista saatte hintatiedustelusivujen kautta, sähköpostitse tai soittamalla.

Tulemme mielellämme maksuttomalle mittakäynnille, jolloin voimme yhdessä käydä projektianne läpi ja saatte kohteeseen parhaiten sopivat tuotteet. Mittakäynti ei velvoita ostamaan tuotteita. Voitte myös kutsua meidät kotiinne tuote-esittelylle. Mukana asennusautossamme on sälekaihtimien värimallit, rullaverhojen kangasmallit, markiisikankaiden mallikansio sekä parvekekaihdinmallit.

Kiinnostuitko jostakin tuotteesta?
Pyydä tarjous tai laita vapaa viesti

0207 120 750 (myös iltaisin ja viikonloppuisin)

Yhteydenottopyyntö

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.