Rullakaihtimet

Sunset rullakaihtimet valmistetaan erittäin korkeatasoisista materiaaleista. Mittatilauskaihtimien ketjukoneistot on valmistettu USAssa joten voimme olla varmoja asiakastyytyväisyydestä myydessämme tuotteitamme. Sunset rullakaihtimet saa vankan rakenteensa ansiosta myös erittäin leveinä, olemme valmistaneet jopa 370cm leveitä rullakaihtimia. Tyylikkään kokonaisuuden viimeistelee tukeva alumiininen alalista joka on riittävän raskas pitämään kankaan suorassa eikä vääntyile kuten puusta valmistetuilla alalistoilla on tapana.

Kankaina on valittavissa normaalin rullaverhokankaan lisäksi myös pimentävät kankaat, julkisiin tiloihin soveltuvat palosuojatut kankaat sekä osin läpinäkyvät screen-kankaat.

Rullakaihtimet saa myös koteloituina täysin pimentävinä malleina. Myös moottorointi on mahdollista, jolloin verhon käyttö on helpompaa esim. vanhuksille, liikuntarajoitteisille tai julkisissa tiloissa – tai sitten muuten vaan helppoutta arvostaville. Somfy moottorit voidaan kytkeä myös kotiautomaatio järjestelmään, jolloin käyttö onnistuu myös älypuhelimen tai tabletin välityksellä. Kysy moottorointi mahdollisuuksista lisää.

Mikäli asennamme kaihtimet, otamme huomioon jo mitoitusvaiheessa nykyiset EU:n sisäpuolisille aurinkosuojille määrittelemät lapsiturvallisuus määräykset.

Sunset kaihtimilla on 5 vuoden takuu!

Rullaverhoilla saat loihdittua sisutukseesi kodikkuutta sekä tehokkaan auringonsuojan tai pimennyksen. Erilaisilla reunamuotoiluilla, koristenauhoilla tai hapsuilla saat rullaverhoosi persoonallisen ilmeen.

Valmistamme suurimman osan rullaverhoista itse ja aina mittatilaustyönä, jolloin valittavanasi on useita satoja eri kangasvaihtoehtoja yksivärisistä, kuviollisista, pimentävistä, aina lastenhuoneeseen sopiviin tai valkokankaaksi kotiteatteriin. Valittavanasi on myös käyttömekanismi perinteisistä jousi tai kuulaketjumalleista aina moottorisoituihin malleihin ja autostopilla. Mikäli sopivaa verhoa ei löydy valikoimastamme, voimme hankkia sen yhteistyökumppaneiltamme. Rullaverhot saadaan valmistettua 34-400cm leveiksi. Pystymme valmistamaan verhot vakiokorkeudesta (noin 180 cm) aina 360 cm korkeiksi. Meiltä löytyy ratkaisut haastavaampiinkin kohteisiin  ja asiantunteva mittauspalvelumme neuvoo tarvittaessa paikan päällä.

Rullaverhojen toimitusaika tilauksesta on muutamasta päivästä pariin viikkoon.

Rullaverhojen koneistojen takuut on toimittajasta riippuen 2-5 vuotta. Asennustyöllemme annamme 2 vuoden takuun.

Tulemme mielellämme maksuttomalle mittakäynnille, jolloin voimme yhdessä käydä projektianne läpi ja saatte kohteeseen parhaiten sopivat tuotteet. Mittakäynti ei velvoita ostamaan tuotteita. Voitte myös kutsua meidät kotiinne tuote-esittelylle. Mukana asennusautossamme on sälekaihtimien värimallit, rullaverhojen kangasmallit, markiisikankaiden mallikansio sekä parvekekaihdinmallit.

Kiinnostuitko jostakin tuotteesta?
Pyydä tarjous tai laita vapaa viesti

0207 120 750 (myös iltaisin ja viikonloppuisin)

Yhteydenottopyyntö

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.