Sälekaihtimet

Sälekaihdin on varma valinta

Sälekaihdin on hyvin perinteinen ja varma valinta näkösuojaksi. Nykypäivänä sälekaihdin onkin itse asiassa hieman kuin kodin perusvaruste, jonka odotetaan löytyvän käytännössä jokaisesta ikkunasta. Kuten kaikille varmasti on selvää, sälekaihtimen toiminta perustuu langoilla toisiinsa yhdistettyjen alumiinisten (tai puisten) säleiden synkronoituun liikuttamiseen.

Näkösuojan lisäksi sälekaihtimesta on hyötyä aurinkosuojauksenkin kannalta, sillä alumiinisten säleiden avulla auringonvaloa voidaan heijastaa poispäin ja siten estää asunnon ylilämpenemistä.

Sälekaihtimiemme säleet valmistetaan 25mm leveästä 0,21mm paksusta alumiinista. Värisävyjä on valittavanasi noin 70 mukaan lukien puukuvioiset ALUWOOD-säleet. Yläkotelot, alalistat sekä veto- ja askelnarut on saatavilla säleen väriin sävytettyinä yli 20 väriin. Peruskaihtimien lisäksi mallistossamme on myös 16, 35 ja 50 säleleveydellä olevat metallikaihtimet.

Perinteiset pintaosat on mahdollista saada joko valkoisena tai ruskeana.

Integroituja säätimiä käytettäessä ikkunapuitteen pintaan ei tule näkyviin kuin itse säätölaite. Säätötanko ja narut sijaitsevat ikkunapuitteiden välissä.

Yleisin integroitu säätimemme sälekaihtimille on Domicet-säädin. Se on siisti ratkaisu jossa kaihtimen säleet kääntyvät nappia kääntämällä ja kaihtimen saa nostettua ylös nupin ulos vetämällä.

Sälekaihtimet voidaan asentaa ikkunoiden väliin, jolloin kaihdin pysyy ikkunan pinnalle asennettavia ratkaisuja siistimpänä. Ikkunoiden välissä sälekaihdin on myös turvassa vaikkapa lasten tai eläinten metkuilta. Materiaalinsa vuoksi sälekaihtimet sopivat tarjolla olevista näkösuojaratkaisuista parhaiten myös kosteisiin tiloihin, kuten WC:hen ja kylpyhuoneeseen.

Safiiri-säätimessä narut saadaan kierrettyä säätölaitteen ympärille mikäli kaihdin nostetaan ylös. Tämä on tyylikkyyden lisäksi myös lapsiturvallinen ratkaisu. Lisätietoa Safiiri-säätimestä löydät täältä.

Safiiri-säätimiä saadaan valkoisena, beigenä, ruskeana, harmaana ja mustana.

Kolmas integroitu säätimemme on Solar Handy. Siinä on säleiden käännölle ja nostonaruille omat nuppinsa. Handy on patentoitu ja mallisuojattu malli, joka täyttää A-energialuokituksen ikkunan vaatimukset.

Solar-säätimien väri on valkoinen, beige harmaa tai ruskea.

Sälekaihtimet on mahdollista saada myös ”Privacy”-mallina, jolloin vetonarut on sijoitettu säleen reunaan siten, ettei säleeseen jää näkyviin reikiä kun kaihdin on kiinni. Usein esim. tietokonemonitoreiden tai TV:n kanssa tulee jossain vaiheessa päivää tilanne, jossa säleiden reikien kautta tulevat auringonsäteet aiheuttavat ongelmia tai mikäli tarvitset makuuhuoneeseen normaalikaihdinta enemmän pimentävät kaihtimet, tämä on valintasi. Varsinaisesti pimentävinä kaihtimina emme näitä kuitenkaan myy, pimentämiseen ainoa vaihtoehto on valoa läpäisemätön rullaverho.

Sälekaihtimet saadaan myös vinoihin, kaareviin ja pyöreisiin ikkunoihin. Tarvittaessa sälekaihtimet voidaan myös moottoroida jolloin käyttö tapahtuu kaukosäätimellä.

Kaihtimet valmistetaan aina mittatilaustyönä, jolloin toimitusaika tilauksesta on viikko-pari. Alustavan tarjouksen kaihtimista saatte hintatiedustelusivujen kautta, sähköpostitse tai soittamalla, mutta ennen tilausta tulemme mielellämme ilmaiselle (ilmainen Jyväskylän keskustan tuntumassa) mittakäynnille, jotta saatte ikkunaanne juuri oikeankokoiset kaihtimet.

Sälekaihtimien takuu on 2 vuotta. Ostaessanne kaihtimet kauttamme saatte tuotteista kirjallisen takuutodistuksen.

Sälekaihtimien asennus vaatii käytännössä ikkunan edustan tyhjentämisen huonekaluista. Jotta asennus olisi sujuvaa, toivomme asiakkaan siirtävän huonekalut valmiiksi edestä pois. Porauksesta tulevat purut kuten muutkin roskamme siivoamme asennuksen yhteydessä.

Kiinnostuitko jostakin tuotteesta?
Pyydä tarjous tai laita vapaa viesti

0207 120 750 (myös iltaisin ja viikonloppuisin)

Yhteydenottopyyntö

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.