Sälerullarit ja rullakalterit

Tuotevalikoimaamme kuuluvat sälerullaimet ja rullakalterit. Ne antavat yrityksellesi arvokkaan ilmeen samalla suojaten omaisuutesi. Niitä voidaan käyttää tilanjakajina, autotallin ovina, tarjoilulinjastojen suojina ja murtosuojina.

Sälerullaimien säleet on valmistettu erikoisalumiiniseoksesta. Se kestää erinomaisesti korroosiota ja voimakkakaita lämpötilavaihteluja. Alumiinipintaa suojaava polymeeripinnoite kestää erittäin hyvin alhaisia lämpötiloja ja säänvaihteluita. Auringon haitalliset uv-säteet eivät vaikuta pinnoitteeseen. Säleen saa joko eristettynä tai eristämättömänä.

Käyttömekanismina sälerullaimissa on joko nauha, veivi tai moottori. Moottorikäyttöisen ohjaus tapahtuu joko seinään asennettavalla kytkimellä tai erillisellä langattomalla kaukosäätimellä. Sälerullaimen saa joko koteloimattomana tai koteloituna, jolloin ylösnostettuna säleet ovat siististi piilossa.

Meillä on myös sähköasennusvaltuudet joten saatte myös sähkökäyttöisten sälerullaimien kytkemisen sähköihin kauttamme.

Myymämme sälerullarit ovat EU-hyväksyttyjä.

Tulemme mielellämme maksuttomalle mittakäynnille, jolloin voimme yhdessä käydä projektianne läpi ja saatte kohteeseen parhaiten sopivat tuotteet. Mittakäynti ei velvoita ostamaan tuotteita. Voitte myös kutsua meidät kotiinne tuote-esittelylle. Mukana asennusautossamme on sälekaihtimien värimallit, rullaverhojen kangasmallit, markiisikankaiden mallikansio sekä parvekekaihdinmallit.

Kiinnostuitko jostakin tuotteesta?
Pyydä tarjous tai laita vapaa viesti

0207 120 750 (myös iltaisin ja viikonloppuisin)

Yhteydenottopyyntö

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.