Terassimarkiisit

Sunset Patio

Sunset Patio terassimarkiisin maksimi mitat yksiosaisena ovat 700×350 cm tai 600×400 cm.

Markiisit on mahdollista myös kytkeä sarjaan, jolloin yhdellä moottorilla saadaan ohjattua jopa 15m leveää markiisikatosta. Patio malli on parhaassa tuuliluokassa (3) vielä 700×300 cm kokoisena jolloin sen tuulen kestävyys on noin 13-14m/s. Vaikka Sunset ei ole markkinoiden halvin markiisi jo sen paino kertoo, että saat rahoillesi vastinetta. Sunset Patio markiisi painaa nimittäin noin kolmanneksen enemmän kuin ”vastaavat” kilpailijoiden markiisit.

Sunset MiniPatio

Sunset MiniPatio on nimensä mukaan pikkumarkiisi. Mikäli et tarvitse suurta markiisia ja Patio ylittää budjetin, suosittelemme markiisiksi MiniPatio mallia. Siinä on sama tyylikäs desing kuin isoveljessään, voimakkaat käsivarret ja tukeva rakenne. MiniPation maksimi koko on 500x250cm.Tuuliluokitukseltaan 400x200cm malli on vielä parhaassa tuuliluokassa 3.

Terassimarkiisilla saat luotua terassistasi todellisen oleskelutilan. Markiisi suojaa hyvin auringon paahtavalta kuumuudelta ja toisaalta mikäli sää äkisti muuttuu sateeksi, voit jatkaa oleskeluasi terassimarkiisin suojassa. Terassimarkiisi antaa myös arvokkaan ilmeen talollesi ja suojaa tekstiilejä ja muita pintoja haalistumiselta.

Kangasvaihtoehtoja on valittavanasi useita satoja. Kankaat ovat hyvin värinsä pitäviä, likaa ja vettä hylkiviä, home ja uv-suojattuja akryylikankaita. Kaikki terassimarkiisi mallimme on suunniteltu kestämään pohjolan kovia olosuhteita ja niistä on hyötyä ja iloa vuosiksi eteenpäin.

Perusratkaisu terassimarkiiseissa on veivikäyttö, mutta helppoutta tai automatiikkaa arvostavalle markiisit voidaan motorisoida. Käyttö tapahtuu silloin kätevästi kaukosäätimellä tai seinään asennetulla käyttökytkimellä. Moottorikäyttöiseen markiisiin on mahdollista yhdistää tuuliautomatiikka, joka ennalta säädetyn tuulenvoimakkuuden ylittyessä vetää markiisin automaattisesti sisään estäen vauriot tai aurinkoautomatiikalla, joka auringon esiin tullessa laskee markiisin automaattisesti alas suojaten asuntoa kuumuudelta. Tai näiden yhdistelmällä jolloin saadaan automaattinen suojaus auringolta ja toisaalta suojataan markiisi äkillisen myrskytuulen iskiessä vaurioilta.

Meillä on myös sähköasennusvaltuudet joten saatte myös sähkökäyttöisten markiisien sähkötyöt kauttamme.

Markiisit valmistetaan aina mittatilaustyönä, jolloin toimitusaika tilauksesta on viikko-pari. Alustavan tarjouksen markiiseista saatte hintatiedustelusivujen kautta, sähköpostitse tai soittamalla.

Tulemme mielellämme maksuttomalle mittakäynnille, jolloin voimme yhdessä käydä projektianne läpi ja saatte kohteeseen parhaiten sopivat tuotteet. Mittakäynti ei velvoita ostamaan tuotteita. Voitte myös kutsua meidät kotiinne tuote-esittelylle. Mukana asennusautossamme on sälekaihtimien värimallit, rullaverhojen kangasmallit, markiisikankaiden mallikansio sekä parvekekaihdinmallit.

Kiinnostuitko jostakin tuotteesta?
Pyydä tarjous tai laita vapaa viesti

0207 120 750 (myös iltaisin ja viikonloppuisin)

Yhteydenottopyyntö

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.