Visor Queen kangasvekkikaihtimet

Visor Queen kaihtimilla säädät parvekkeen valoisuutta mielesi mukaan. Visor Queen on käytännöllinen ja tyylikäs sisustuselementti parvekkeelle, jonka avulla saat helposti luotua erilaisia valaistuksia lasitetuille parvekkeille ja terasseille.

Visor Queen kangasvekkikaihtimet on yksi suosituimmista parvekekaihtimistamme. Kangas on vesipestävää polyesterikangasta, jonka puhdistaminen on helppoa ja nopeaa. Rakenteeltaan kaihdin on avattavissa sekä ylä- että alapuolelta, jolloin sitä voi tarvittaessa pitää myös pelkkänä näkösuojana lasin alareunassa. Kangasvaihtoehtoina on joko läpikuultava malli, joka suojaa hyvin auringolta peittämättä näkymää ulos sekä kokonaan peittävänä mallina joka antaa paremman suojan auringon kuumuutta vastaan.

 

Kaihdin asennetaan parvekelasituksen profiileihin kiinni, joten se liikkuu lasien mukana eikä haittaa lasien aukaisua.

Visor Queen kaihtimet on mahdollista asentaa parvekelasituksien lisäksi myös lasitettuun kattoon tai tavallisien ikkunoiden eteen vapaasti roikkuvana mallina.

Kaihtimet valmistetaan aina mittatilaustyönä, jolloin toimitusaika tilauksesta on noin kaksi viikkoa. Alustavan tarjouksen kaihtimista saatte hintatiedustelusivujen kautta, sähköpostitse tai soittamalla. Tiedustele ilmaista mittauskäyntiä Jyväskylän ja Äänekosken keskustan tuntumassa, jotta saatte ikkunaanne juuri oikeankokoiset kaihtimet.

Tulemme mielellämme maksuttomalle mittakäynnille, jolloin voimme yhdessä käydä projektianne läpi ja saatte kohteeseen parhaiten sopivat tuotteet. Mittakäynti ei velvoita ostamaan tuotteita. Voitte myös kutsua meidät kotiinne tuote-esittelylle. Mukana asennusautossamme on sälekaihtimien värimallit, rullaverhojen kangasmallit, markiisikankaiden mallikansio sekä parvekekaihdinmallit.

Kiinnostuitko jostakin tuotteesta?
Pyydä tarjous tai laita vapaa viesti

0207 120 750 (myös iltaisin ja viikonloppuisin)

Yhteydenottopyyntö

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.